Kvarnerska rivijera kuca na vrata!

0
982

Najstariji nogometni turnir bliži se svojem 67. izdanju. U ponedjeljak, 27. svibnja Kostrena, Novi Vinodolski, Labin i Rovinj ugostit će nogometne momčadi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovačke, Slovenije, Italije i Albanije.

Kvarnerska rivijera i ove će godine ugostiti 16 momčadi raspoređenih u četiri skupine, a domaćini će redom biti Kostrena, Novi Vinodolski, Labin i Rovinj. Ukupno osam hrvatskih ekipa, NK Pomorac, HNK Rijeka, NK Orijent, NK Vinodol, NK Osijek, NK Rudar, GNK Dinamo i NK Rovinj igrat će protiv osam međunarodnih momčadi, bosanskohercegovačkog Željezničara, makedonskog FK Vardara, albanske U-17 reprezentacije, talijanskog Udinesea i Venezije FC, slovenskog NK Maribora i NK Olimpije te slovačke momčadi FK DAC 1904.

Sve utakmice grupne faze odigrat će se u terminima 16:30 sati, 17 sati, 18:30 i 19 sati, dok će se polufinalne utakmice odigrati u Kostreni u 18:30 sati, a u Labinu u 19 sati. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 16:00 sati, dok je finale na rasporedu u 18 sati na riječkoj Krimeji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here