Buketa: “Pohvalio bi veliki trud domaćina skupina”

0
993

U ponedjeljak, 27. svibnja počet će 67. Kvarnerska rivijera, najstariji nogometni turnir u Hrvatskoj i jedan od najstarijih i najpoznatijih turnira u svijetu. Ukupno 16 momčadi, raspoređene u četiri skupine, u četiri grada domaćina borit će se za titulu najbolje.

Tom prilikom, Ranko Buketa, zahvalio se sponzorima Sava osiguranju, Hrvatskoj turističkoj zajednici i Unilineu. “Pohvalio bi i veliki trud domaćina skupina, uz Novi Vinodolski i Kostrenu, te tradicionalno po 64. put Labin, ove godine domaćin je i Rovinj”, te nadodao kako je novost da se mogu pratiti svi rezultati na svim terenima. “Prvi dan putem live streama prenosit će se utakmice iz skupine Rovinj, drugi dan bit će prijenos iz Labina, te treći dan je na rasporedu Kostrena”, stoji na službenoj stranici HNK Rijeke.

Trener riječkih kadeta i voditelj Škole nogometa HNK Rijeke, Edo Flego, prokomentirao je skupinu A u kojoj se nalazi Rijeka. “Možemo očekivati dobar nogomet, dobru tehničku-taktičku izvedbu. Možda će nedostajati iskustva jer više od pola ekipe su dečki 2003. godište. Imamo manjih problema s ozljedama, ali nadamo se nastupu tih igrača. Skupina je zanimljiva, tu je Željezničar koji je daleko najbolja generacija u BiH, Vardar koji ulaže u školu nogometa, te uvijek neugodni domaćin Pomorac”, zaključio je Flego.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here