Polufinalisti Kvarnerske rivijere u posjeti gradonačelniku Rijeke Vojku Obersnelu

0
1931

U petak je u prostorijama Grada Rijeke održan prijem nogometnih klubova koji su se plasirali u polufinale 67. izdanja Kvarnerske rivijere.

Dan uoči polufinalnih utakmica tradicionalnog turnira Kvarnerske rivijere, nogometaši GNK Dinama, talijanskog Udinesea, NK Rijeka te reprezentacije Albanije U17 imali su priliku posjetiti gradonačelnika Grada Rijeke Vojka Obersnela. Osim gradonačelnika, riječi pohvale nogometašima uputili su i v.d. predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac i v.d. pročelnika Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Renato Kostović.

Gradonačelnik je istaknuo dugogodišnju tradiciju održavanja turnira, koji je ujedno i najstariji nogometni turnir u Hrvatskoj. Uputio je čestitke momčadima koje su se plasirale u polufinale Kvarnerske rivijere te naglasio važnost turnira za budućnost mladih sportaša.

Na prijemu su osim predstavnika klubova polufinalista bili i predstavnici organizatora iz HNK Rijeke, generalni direktor Luka Ivančić, sportski direktor Srećko Juričić, tajnik nogometne škole David Kalebić i predsjednik turnira Ranko Buketa.

Podsjetimo, danas se igraju polufinalne utakmice 67. Kvarnerske rivijere, prema sljedećem rasporedu:

17:00 GNK Dinamo – Udinese (Rovinj)

18:30 NK Rijeka – Albania U17 (Kostrena)

Foto: nk-rijeka.hr 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here